Ontdek de verhalen van onze mensen

Filter

A&Mer Filip werkt mee aan dé ultieme songs voor onderweg

Volkswagen bestaat dit jaar 75 jaar in België. Speciaal voor deze gelegenheid lanceerde Volkswagen, samen met…

Ellen Many

“Ik ben ambassadrice bij Volkswagen Hasselt. Ik zit dus aan de balie en fungeer er…

Jordy Hermans

“Nog voor ik hier als mechanieker aan de slag ging, kende ik het bedrijf al.…

Dries Minten

“Samen met mijn vader leid ik Bandenpunt, het vroegere Maasland Banden. We zijn een onafhankelijke…

Artur Pawelczyk

“Sinds september ’22 werk ik bij Bandenpunt in Hasselt. Mijn takenpakket is erg gevarieerd. In…

Waarom bij ons werken?

Bij A&M Group loopt je carrière op wieltjes

Werken bij A&M Group? Dat is je passie voor wagens elke dag uiten. Want medewerkers die hun job met oprechte liefde voor het vak uitvoeren zijn bijzonder waardevol, dat beseffen we. Ze doen zichzelf en ons bedrijf bloeien. En klanten voelen dat. We staan dus als één groep achter hen. Leen Claes, HR Director: “Het is ons doel om de favoriete automobielgroep te zijn van onze klanten én de favoriete automobielwerkgever van ons personeel. Wie zijn job graag doet, doet zijn job goed. Daar zijn we van overtuigd.”

Bekijk onze vacatures

Focus op familiale waarden

Wat je achtergrond en ervaring ook is, bij A&M Group krijg je de kans om jezelf en je kennis te ontwikkelen. Dé belangrijkste vereiste om aangenomen te worden? Je normen en waarden. “De perfecte kandidaat heeft potentieel in deze sector én herkent zich in de waarden van ons bedrijf: professioneel, prestatiegericht en mensgedreven. Vanuit die basis groei je bij ons verder, met voldoende ondersteuning natuurlijk.”

Groepsgevoel op punt

A&M Group mag dan wel bestaan uit verschillende afdelingen op diverse locaties, op het groepsgevoel en de verenigde bedrijfscultuur wordt volop ingezet. Want bij A&M Group heb je meer werkfamilie dan je denkt! “Tweemaal per maand laten we via mail iedereen kennismaken met de nieuwe gezichten en zetten we jubilarissen in de kijker. Met regelmaat organiseren we ook een ‘Breakfast met de CEO’. Daarvoor worden telkens een tiental medewerkers uitgenodigd. Zo krijgt iedereen de kans om zijn of haar inzichten en ervaringen te delen. Die feedback appreciëren we enorm. We willen altijd dicht bij onze mensen staan.”

Altijd dichtbij

Niet enkel voor vaklui, mechaniekers, verkopers, … is begeleiding voorzien. De verschillende leidinggevenden bij A&M Group worden zelf ook ondersteund en getraind om hun job zo goed mogelijk uit te voeren. “Een belangrijk punt daarbij vinden we het echte, face-to-face contact met hun team. We sporen hen dan ook aan om steeds voeling te houden met wat er zich op de werkvloer afspeelt om hun teamleden echt te leren kennen. Enkel zo kan je kort op de bal spelen en waken over de werksfeer en motivatie. Enthousiaste, gedreven medewerkers brengen ons als bedrijf namelijk het verst. Het is dus aan ons als werkgever om die passie dag na dag aan te wakkeren!”