Onze merken

Eén groep,
de beste merken

A&M Group is de grootste automobielgroep van Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen, BMW, MINI, Jaguar, Land Rover, Audi Approved Plus en My Way. De maximale tevredenheid van onze klanten moet leiden tot een levenslang vertrouwen en evidente verbondenheid met onze onderneming, en dit voor het volledige aanbod.

Onze occasiemerken

Tweedehands
wagens

Naast onze gekende automerken bieden we een groot deel jonge tweedehandswagens aan. Een tweedehandswagen koopt u met een gerust hart. Dat garanderen we u, want al onze used cars hebben een grondige controle doorstaan. U bent er dus zeker van dat uw wagen rijklaar is.

Uw automobielgroep

Voor elke klant wil A&M Group de preferentiële partner zijn in de zoektocht naar een wagen en in de brede dienstverlening die autogebruikers nodig hebben. A&M Group wil beschouwd worden als de ‘best of class’: de meest professionele aanbieder in de sector. De maximale tevredenheid van onze klanten moet leiden tot een levenslang vertrouwen en evidente verbondenheid met onze onderneming, en dit voor het volledige aanbod.

Ontdek onze diensten