Diensten

A&M Group is de grootste automobielgroep van Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen, BMW, MINI, Jaguar, Land Rover, Audi Approved Plus en My Way. Zowel de verkoop als het onderhoud van deze merken behoren tot onze specialiteiten. Van herstelling tot onderhoud, u kan bij één van onze vele vestigingen terecht voor een professionele service.

Onze diensten

Onderhoud & Herstellingen

We bieden u een service van de bovenste plank. Dat komt omdat wij niet alleen over gespecialiseerd materieel beschikken, maar ook over alle nodige technische knowhow.

Maak een afspraak
A&M Carrosserie

Carrosserie

A&M Group is de preferentiële partner voor alle herstellingen aan de carrosserie van personenwagens en lichte vrachtwagens. Met uitsluitend gebruik van originele onderdelen en een doorgedreven vakkennis, streven wij naar de hoogste klanttevredenheid.

Maak een afspraak
Pechverhelping

Pechverhelping

Aangezien uw mobiliteit voor ons prioriteit is, kunt u ons 24/7 bereiken in geval van panne of een technisch defect, gelijk waar in Europa.

Vraag bijstand aan
A&M Group Fleet

Fleet

Vergroening of optimalisatie van uw wagenpark? De focus van onze Fleet Mobility Partners is mobiliteit, zodat onze klanten focus behouden op hun business en op hun beurt succesvol zijn.

Ontdek meer
Glasbraak

Glasbraak

Bij glasbraak of schade aan de ruiten contacteert u één van onze servicepunten om u snel weer op weg te helpen.

Naar servicepunten
A&M Car Rental

A&M Car Rental

Heeft u een tijdelijk mobiliteitsprobleem, of vertrekt u op vakantie? Dan bieden wij u de mogelijkheid om een aanloopwagen te huren aan een voordelig tarief.

Bekijk onze verhuurwagens