Pechverhelping

Aangezien uw mobiliteit voor ons prioriteit is, kan u ons 24/7 bereiken in geval van panne of een technisch defect, gelijk waar in Europa.

Lees verder

Ongeval of panne?

Pech onderweg kan zelfs de beste overkomen. Staat uw wagen aan de kant door een ongeval, lekke band of (brandstof)panne? Of bent u slachtoffer van diefstal? Dan is een snelle en efficiënte bijstand slechts een telefoontje verwijderd. Onze betrouwbare bijstandsdiensten helpen u uit de nood, overal in de Europese Unie en zijn buurlanden.

Assistance zorgt voor de depannage ter plaatse of voor het eventueel slepen van het voertuig naar een Service Partner van uw keuze, die met u de meest geschikte oplossing zal zoeken voor het verzekeren van uw mobiliteit.

U heeft een aanrijding gehad?

Volg deze 6 stappen.

1

Blijf kalm en help eventuele gewonden

Breng uzelf en andere passagiers in veiligheid. In geval van nood, bel 112.
2

Aanrijdingsformulier

Vul altijd het Europees Aanrijdingsformulier correct en volledig in en stuur het dan naar uw verzekeraar. Neem ook zelf wat foto’s van het ongeval om discussies nadien te vermijden.
3

Vraag bijstand indien nodig

Vraag altijd bijstand van de politie wanneer er gewonden zijn, bij discussie omstandigheden, bij vluchtmisdrijf of wanneer de tegenpartij onder invloed is. Vraag ook steeds een kopie of het nummer van het proces-verbaal aan de politie.
4

Pechverhelping?

Is uw wagen immobiel? Bel uw verzekeringsmaatschappij of uw pechverhelping en laat uw wagen afslepen naar uw vertrouwde concessie/hersteller. Op deze wijze bent u zeker dat uw wagen uitsluitend met originele onderdelen en volgens de richtlijnen van de constructeur zal hersteld worden.
5

Contacteer ons

Neem contact op met uw hersteller die u zal bijstaan om het dossier te behandelen met uw makelaar of verzekeraar. Is uw wagen nog mobiel? Ga dan alvast langs bij uw vertrouwde concessie voor een schade opmeting zodat een herstelling snel kan volgen.
6

Laat uw wagen herstellen

Laat uw wagen steeds herstellen in uw vertrouwde garage. Geef dit ook aan op het aanrijdingsformulier.

Technische bijstand

Deze diensten zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen bij technische panne, platte band of wanneer u verkeerd heeft getankt.

Volkswagen

Volkswagen

Bel ons
Audi

Audi

Bel ons
SEAT

SEAT

Bel ons
CUPRA

CUPRA

Bel ons
SKODA

Škoda

Bel ons
Volkswagen

Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Bel ons
BMW

BMW

Bel ons
MINI

MINI

Bel ons
Jaguar

Jaguar

Bel ons
Land Rover

Land Rover

Bel ons