Onze missie

Onze missie is kort en krachtig: Mobiliteit persoonlijk maken.

Onze visie

Automotive & Mobility Group wil uw favoriete automobielgroep zijn.

Onze merken en modellen: ze zijn zoveel meer dan een sterk staaltje techniek en mechaniek. Ze bewegen ons ook emotioneel. Onze allereerste auto. Een gloednieuwe bedrijfs- of bestelwagen. De eerste gezinswagen mét kinderstoel … Ze kleuren onze herinneringen, vormen mijlpalen in ons leven.

A&M Group is prestatiegericht. Professioneel. En mensgedreven. We kiezen resoluut voor een persoonlijke aanpak. Onze contacten zijn nooit zomaar vluchtige momenten. Ze maken deel uit van een mobiliteitsreis waarin we u maximaal ondersteunen. Waarin we met plezier de extra mile voor u afleggen. Of u nu klant, medewerker, leverancier, verdeler of een andere belanghebbende bent.

Op die manier geven we mobiliteit een menselijk gelaat. Voegen we er continu meerwaarde aan toe. Daarom spreken wij zelf liever van E-mobiliteit. Met de E van eerlijkheid, enthousiasme, engagement, ecologie, expertise, evolutie. Maar vooral met de E van emotie.

Zo willen we uw favoriete automobielgroep zijn én … blijven.

Service & kwaliteit

Persoonlijke service en constante kwaliteit staan bij ons voorop en de behoeften van klanten, medewerkers en merken staan centraal. Bij A&M Group vindt u heel wat wagens binnen de merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, SKODA, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen, BMW, MINI, Jaguar en Land Rover.

Passie

Passie voor de klant, automobielsector en ons bedrijf

Respect

Respect voor de klant, elkaar, procedures en onze merken

Ondernemend

Elke dag initiatief nemen om van een tevreden klant een delighted klant te maken

Ons team

Maak kennis met ons management team. Hun dagelijkse inzet en ondersteuning zorgt voor een optimale werking van de volledige groep.

Peter Guelinckx

CEO

Hans Boon

CFO

Olya Fedorova

Marketing & Relations Director

Gregor Coox

BU Director Volkswagen Group

Philippe Jacquet

BU Director JLR

Katrien Timmermans

BU Director A&M Car Rental & Business Development

Hilde Clijsters

BU Director BMW/MINI