Carrosserie

Carrosserieschade aan uw wagen? Ga snel langs bij uw vertrouwde A&M concessie voor een schadeopmeting en snelle herstelling.

A&M Group is de preferentiële partner voor alle herstellingen aan de carrosserie van personenwagens en lichte vrachtwagens.

Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen en met onze doorgedreven vakkennis streven wij naar de hoogste klanttevredenheid. U als klant maximaal ontzorgen van de aangifte tot de herstelling, dat is onze missie.

Lees verder

Koetswerkherstellingen

Na een ongeval wilt u dat uw voertuig snel hersteld wordt, zonder dat het ook maar iets van zijn kwaliteit verliest, en liefst zo dicht mogelijk in de buurt. U kan bij alle A&M concessies en carrosseriebedrijven uw schade laten opmeten zonder een afspraak te maken.

Lees meer over onze dienstverlening
Ontdek Carrosserie WONDERCAR voor alle merken
Ontdek Carrosserie voor BMW & MINI

Complete service

Wij geven u daarom een complete koetswerkservice die aan de strengste normen voldoet. Als erkende hersteller bij alle belangrijke verzekeringsmaatschappijen kunnen wij u de volgende interessante voordelen aanbieden:

Offerte

U ontvangt een duidelijke offerte, precies en gedigitaliseerd.

Vakmanschap

Uw voertuig wordt enkel hersteld met originele stukken door gespecialiseerde techniekers.

Gratis vervangwagen

U krijgt een gratis vervangwagen tijdens de hele herstellingsduur.

Zonder aanrekening

Wij nemen uw voertuig zonder aanrekening van kosten over als de maatschappij de herstelling voor haar rekening neemt.

Buiten deze voordelen kan u rekenen op een professionele en klantvriendelijke begeleiding van de aangifte tot de herstelling van uw voertuig. Wij helpen u zeer graag met alle vragen betreffende koetswerkherstellingen bij uw vertrouwde dealer.

Maak een afspraak bij WONDERCAR
Maak een afspraak bij BMW Carrosserie

Onze kwaliteitslabels

Kwaliteit van een herstelling is de meest belangrijke pijler naar een optimale klanttevredenheid. Om dit aan u als klant te garanderen, zijn al onze sites houder van het kwaliteitslabel Eurogarant of Avicar Plus. Door middel van doorgedreven audits zorgen zij ervoor dat de autoschadeherstelbedrijven onder hun label tot de absolute top behoren in België.

Wij staan klaar voor al uw carrosserieherstellingen

Carrosserie service omvat veel meer dan uitsluitend het herstellen van uw wagen na een spijtig ongeval. Het aanbod van herstellingsprogramma’s zorgt ervoor dat uw voertuig steeds in optimale conditie blijft.

Wanneer A&M Carrosserie contacteren?

1

Verkoop occasie

Verkoopt u uw wagen? Zorg dat hij in perfecte staat is. Zo verkoopt u hem makkelijker.
2

Gepassioneerd

Rijdt u graag met een wagen die pico bello in orde is? Wij zorgen voor een onberispelijke carrosserie.
3

Einde leasing

Lever uw leasewagen in in de staat zoals u hem ontving.
4

Een ongeval gehad?

Of het nu om kleine of grote schade gaat, of u nu verzekerd bent of niet, neem contact op om uw wagen te herstellen.
5

Nieuwe bestuurder

Wij zorgen ervoor dat de volgende bestuurder met een nette wagen vertrekt.

U heeft een aanrijding gehad?

Volg deze 6 stappen.

Maak een afspraak bij WONDERCARMaak een afspraak bij BMW Carrosserie
1

Blijf kalm en help eventuele gewonden

Breng uzelf en andere passagiers in veiligheid. In geval van nood, bel 112.
2

Aanrijdingsformulier

Vul altijd het Europees Aanrijdingsformulier of de app ‘Crashform’ correct en volledig in en stuur het dan naar uw verzekeraar. Neem ook zelf wat foto’s van het ongeval en de locatie om discussies nadien te vermijden.
3

Vraag bijstand indien nodig

Vraag altijd bijstand van de politie wanneer er gewonden zijn, bij discussie omstandigheden, bij vluchtmisdrijf of wanneer de tegenpartij onder invloed is. Vraag ook steeds een kopie of het nummer van het proces-verbaal aan de politie.
4

Pechverhelping?

Is uw wagen immobiel? Bel uw verzekeringsmaatschappij of uw pechverhelping en laat uw wagen afslepen naar uw vertrouwde A&M concessie/hersteller. Op deze wijze bent u zeker dat uw wagen uitsluitend met originele onderdelen en volgens de richtlijnen van de constructeur zal hersteld worden.
5

Contacteer ons

Neem contact op met uw hersteller die u zal bijstaan om het dossier te behandelen met uw makelaar of verzekeraar. Is uw wagen nog mobiel? Ga dan alvast langs bij uw vertrouwde A&M concessie voor een schade opmeting zodat een herstelling snel kan volgen.
6

Laat uw wagen herstellen

Laat uw wagen steeds herstellen in uw vertrouwde garage. Geef dit ook aan op het aanrijdingsformulier.