Skip to main content

“Sinds september ’22 werk ik bij Bandenpunt in Hasselt. Mijn takenpakket is erg gevarieerd. In eerste instantie gaat het natuurlijk om de vervanging van banden bij de seizoenswissel en het monteren van vierseizoenenbanden. Verder doe ik herstellingen met onder meer plugs. Ik help ook bij het stockeren van de banden in ons bandenhotel. En ik sta mee in voor het uitlijnen van auto’s. Ik leer hier veel bij en dat bevalt me wel.

Ik hoorde van A&M Group via een vroegere collega. Toen hij ging werken bij Bandenpunt, bleek er nog een vacature open te staan. Hij raadde mij aan en even later tekende ik mijn contract. Het is fijn dat ik die kans kreeg, want ik ben in feite elektricien van opleiding. Aangezien ik met dat diploma moeilijk werk vond, besloot ik een andere richting in te slaan. Met succes!

Natuurlijk zijn er heel wat uitdagingen voor mij in mijn job. Ik ben nog een beginner, maar ik ben wel erg leergierig. En ik voel me goed ondersteund. Ik heb dan ook het geluk dat mijn vroegere collega nu opnieuw mijn collega is én tegelijk ook mijn mentor.

De werksfeer en de uren vormen voor mij de grootste voordelen. Om de week werk ik op zaterdag en dan krijg ik ter compensatie een weekdag vrij. Dat ritme ligt me helemaal. Waar ik mezelf binnen tien jaar zie binnen A&M Group? Geen idee. Ik zie wel waar de tijd me brengt. Op dit moment ben ik tevreden en voel ik me thuis in het team. Ik kan elke dag de handen uit de mouwen steken, dat doe ik graag. En ik hoop telkens moeilijkere opdrachten aan te kunnen. Veel boeiends in het vooruitzicht dus!”