Skip to main content
Wil je binnenkort een andere auto en heb je eigenlijk geen zin in een lange levertijd? Dan is een stockwagen de perfecte oplossing. Er is geen sprake van een wachttijd en dus heb je een voertuig altijd snel in je bezit. Tegelijkertijd profiteer je van nog veel meer interessante voordelen. Waar let je op in je zoektocht naar een stockwagen en hoe helpt A&M Group je aan een wagen? Dit artikel vertelt je alles!

Wat is een stockwagen?

Een stockwagen is al geproduceerd en dus kenmerkt dit type auto zich door een kortere levertijd. Vaak heeft hij ook dienst gedaan als demowagen. Bovendien heeft een stockwagen nog geen kilometers op de teller en daarom heb je ook geen last van gebruikerssporen. Wel heeft de auto het uiterlijk van een nieuwe wagen en is hij kwalitatief net zo goed als een compleet nieuw voertuig. Kortom: een stockwagen is een interessante optie als je snel een auto nodig hebt.

Welke voordelen biedt een stockwagen?

Een stockwagen heeft allerlei voordelen ten opzichte van nieuwe en tweedehands wagens.
A&M Group zet de voordelen voor je op een rij:
  • Het voertuig is direct leverbaar.
  • De auto heeft dezelfde kwaliteit als een nieuwe wagen.
  • Je kiest uit een ruim aanbod voertuigen en profiteert vaak van aantrekkelijke kortingen.
  • Een stockwagen koop je vaak onder dezelfde condities als een nieuwe auto.
  • Stockwagens zijn veelal goed uitgerust omdat ze dienst hebben gedaan als demowagen.

Waar moet je zeker op letten?

In je zoektocht naar een stockwagen of een tweedehandswagen is het altijd handig om zorgvuldig te werk te gaan. Waar moet je zoal op letten?
  1. Modeljaar: je hoeft misschien niet per se de nieuwste versie, maar zowel de technologie als de motoren zijn de afgelopen jaren flink verbeterd. Een belangrijk punt om rekening mee te houden.
  2. Motor: na je keuze voor een bepaald model of bouwjaar, is er ook sprake van verschillende brandstoffen én motoren. Wat vind jij daarin belangrijk?
  3. Uitrusting: bepaal vooraf welke technologische hulpmiddelen je wenselijk vindt en laat je niet verleiden door iets wat je niet nodig hebt.
  4. Budget: stel vooraf het budget vast zodat je niet meer uitgeeft dan je eerder hebt begroot.

Kies uit tweedehandswagens bij A&M Group

Of het nu gaat om een stockwagen of tweedehandswagen, bij A&M Group hebben we ze allebei voor je in de aanbieding. Daarom nodigen we je uit eens langs te komen in een van onze concessies. Bij ons kies je uit topmerken zoals :Audi, Volkswagen, SEATŠkoda, CUPRA, BMW, MINI, Jaguar of Land Rover. Via de website voer je eenvoudig in of je op zoek bent naar een demo, tweedehands of nieuwe wagen. Dankzij extra filters verfijn je je zoekopdracht waarna al snel duidelijk wordt uit welke voertuigen je de keuze hebt.

Maak een proefrit in een stockwagen

Wil je in een demo of stock wagen een testrit maken? Dit is bij A&M eenvoudig te realiseren. Met meer dan 850 wagens in onze showrooms zit er ongetwijfeld eentje bij die je aanspreekt. Boek online je proefrit of ontvang advies op maat door een van onze specialisten. We staan je graag te woord en helpen je met plezier aan een tweedehands of stockwagen.