Skip to main content

Geniet je graag van uitgebreide garantie bij de aankoop van een tweedehands Audi? Het Audi Approved Plus label helpt je om op je Audi te kunnen vertrouwen. Je kan er namelijk van op aan dat je wagen alle vereiste onderhoudsbeurten heeft ondergaan. Op die manier stap je met een gerust hart je wagen in. Hij doet beslist niet onder voor een splinternieuwe Audi. Wat het Audi Approved label precies inhoudt en welke voordelen het oplevert, vertellen we je in dit blogartikel.

Wat is Audi Approved Plus?

Met een Audi Approved label ben je verzekerd van een occasion in topconditie. De tweedehands Audi die je koopt, voelt namelijk als nieuw. Je profiteert van een kwaliteitsgarantie, omdat alle vereiste onderhoudsbeurten hebben plaatsgevonden. Het voertuig dat je aanschaft, is grondig gecontroleerd op maar liefst 111 punten. Daarnaast ontvang je tot 5 jaar garantie en je bent verzekerd van levenslange bijstand.

Welke voordelen biedt het?

Ga je voor een Audi wagen voorzien van het Audi Approved label? Dan levert dit je de volgende voordelen op:

  • Je kiest voor een rijklare en storingsvrije Audi. De garantie is overdraagbaar van particulier naar particulier.
  • Je ontvangt minimaal twee jaar garantie op je aankoop.
  • Je voorgeschiedenis is bekend en dus kom je nooit voor verrassingen te staan.
  • Je bent verzekerd van levenslange bijstand.
  • Een goede reden om de Audi wagens te komen bekijken in onze showroom!

Welke modellen zijn er?

Er is een rijkelijk aanbod Audi wagens waar je uit kan kiezen. Dit maakt het voor jou aantrekkelijk om op zoek te gaan naar een andere of nieuwe Audi. Enkele modellen die in aanmerking komen voor Audi Approved Plus zijn onder andere de Audi Q3, de Audi Q3 Sportback, de Audi A4 Avant, de Audi Q2 en de Audi Q5. Uiteraard zijn er nog meer Audi wagens om te kiezen en daarom nodigen we je uit om langs te komen in onze showroom.

Vind je droom-Audi bij A&M Group

Wil je dolgraag in een Audi rijden en gaat je voorkeur uit naar premium tweedehands Audi-modellen? Dan zit je bij A&M Group helemaal goed. Mocht je onverwachts met pech langs de weg komen te staan, dan draai je niet zelf op voor alle kosten. Dankzij dit unieke Audi label ga je altijd veilig verzekerd de weg op. Bij A&M Group laten we je dan ook graag kennismaken met de verschillende Audi-modellen. Daarnaast lichten we de voorwaarden en voordelen van het label graag toe in een persoonlijk gesprek. Kom daarom langs in onze showroom en maak een proefrit in een van de Audi’s uit ons veelzijdige aanbod.