Skip to main content

Eén van onze trouwe klanten is het Genkse Painting with Light (PWL): een wereldspeler op vlak van lichtontwerp en visuele ervaringen. Met zowel nationale als internationale klanten spenderen hun medewerkers vele kilometers op de weg. Daarvoor kiezen ze steevast voor BMW. Op dit moment bestaat de vloot van PWL uit verschillende van onze modellen: twee BMW X1’s waarvan één hybride met nog een tweede in bestelling, maar liefst negen BMW iX1’s met nog eens vier in bestelling en, last but not least, nog één BMW 3 Reeks Touring.

Tijdens de oplevering van hun nieuwste bedrijfsvoertuigen stelden we Nicole Engelen, Administration & Financial Specialist, en Séverine Vandersmissen, Marketing Manager, een aantal vragen over hun keuze voor de BMW’s van A&M Group.

“Voor onze bedrijfswagens kiezen we bewust voor BMW. We namen meerdere modellen onder de loep en kozen na overleg met het team voor de BMW iX1 als nieuwe bedrijfswagen. In onze zoektocht stonden er een aantal specifieke eisen op het verlanglijstje: het moest een elektrische wagen zijn met verhoogde zitpositie. Een ruime kofferbak mocht zeker niet ontbreken want onze medewerkers zijn vaak onderweg met tal van materialen. Daarnaast speelden gunstige leasevoorwaarden en de korte levertijd ook een belangrijke rol in de definitieve beslissing: binnen slechts 6 maanden werden onze nieuwe wagens al geleverd! De persoonlijke en snelle service die we keer op keer ontvangen geven ons vertrouwen en daarom komen we natuurlijk graag terug.

De eerste ervaringen van onze chauffeurs met hun nieuwe wagens zijn zeker positief. Hoewel iedereen aanvankelijk wat terughoudend was ten opzichte van volledig elektrisch rijden, zijn we er allemaal heel snel aan gewend geraakt. De wagens zijn comfortabel om in te rijden en dankzij de handige MyBMW app kunnen we eenvoudig langere afstanden plannen met laadstops onderweg.”

Hoe ervaren jullie de dienst-na-verkoop?

“De oplevering van de auto’s is altijd een plezierige ervaring. We worden hartelijk ontvangen en er wordt ruim de tijd genomen om alles van de auto door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden. Zo kunnen we direct na de oplevering met een gerust hart vertrekken.

En of we met een gerust hart rijden: onder de collega’s is er een kleine wedstrijd gaande om het hoogst mogelijke rijbereik te behalen met een volledig opgeladen batterij. Op dit moment staat onze Studio Production Manager bovenaan de ranglijst met inmiddels al een indrukwekkende +500 km!

Kortom, we zijn meer dan tevreden met onze keuze voor BMW en de BMW iX1. Dankzij de professionele service, het comfortabele rijden en de betrouwbaarheid van de auto’s hebben we een bedrijfsvloot die perfect aansluit bij onze behoeften.”

 Wij wensen jullie alvast veel veilige kilometers en bedankt voor de keuze voor A&M.

PWL aflevering