Nieuwsfeiten over A&M Group

Filter

De nieuwe BMW 5 reeks berline: innovatief en elektrisch. Vanaf vandaag beschikbaar bij BMW A&M Group.

Van links naar rechts: dr. Alexander W. Wehr, President en CEO BMW Group Belux, Olya…

A&M Group behoudt leidersplaats in de Belgische Dealergroep Top 50

Hasselt - 9 september 2023 - A&M Group, een toonaangevende speler in de Belgische autodealerindustrie,…

Over A&M Group

A&M Group

A&M Group, met hoofdzetel in Hasselt, is één van de 3 grootste dealergroepen in België.
De groep omvat 33 vestigingen en 57 showrooms in Belgisch- en Nederlands Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen, goed voor 860 jobs.

A&M staat voor Automotive & Mobility Group

Onze merken en modellen: ze zijn zoveel meer dan een sterk staaltje techniek en mechaniek. Ze bewegen ons ook emotioneel. Ze kleuren onze herinneringen, vormen mijlpalen in ons leven.

Service & kwaliteit

Persoonlijke service en constante kwaliteit staan bij ons voorop en de behoeften van klanten, medewerkers en merken staan centraal. Bij A&M Group vindt u heel wat wagens binnen de merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, SKODA, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen, BMW, MINI, Jaguar en Land Rover.

Lees meer over A&M Group

Focus op familiale waarden

Wat je achtergrond en ervaring ook is, bij A&M Group krijg iedereen de kans om zichzelf en zijn of haar kennis te ontwikkelen. Dé belangrijkste vereiste om aangenomen te worden? Iemands normen en waarden. “De perfecte kandidaat heeft potentieel in de automobielsector én herkent zich in de waarden van ons A&M Group: professioneel, prestatiegericht en mensgedreven. Vanuit die basis groei een medewerker bij ons verder, met voldoende ondersteuning natuurlijk.”

Groepsgevoel op punt

A&M Group mag dan wel bestaan uit verschillende afdelingen verspreid over 33 vestigingen en 57 showrooms, op het groepsgevoel en de verenigde bedrijfscultuur wordt volop ingezet. Want bij A&M Group heb je meer werkfamilie dan je denkt!

“Tweemaal per maand laten we via mail iedereen kennismaken met de nieuwe gezichten en zetten we jubilarissen in de kijker. Met regelmaat organiseren we ook een ‘Breakfast met de CEO’. Daarvoor worden telkens een tiental medewerkers uitgenodigd. Zo krijgt iedereen de kans om zijn of haar inzichten en ervaringen te delen. Die feedback appreciëren we enorm. We willen altijd dicht bij onze mensen staan.”

Altijd dichtbij

Niet enkel voor vaklui, mechaniekers, verkopers, … is begeleiding voorzien. De verschillende leidinggevenden bij A&M Group worden zelf ook ondersteund en getraind om hun job zo goed mogelijk uit te voeren. “Een belangrijk punt daarbij vinden we het echte, face-to-face contact met hun team. We sporen hen dan ook aan om steeds voeling te houden met wat er zich op de werkvloer afspeelt om hun teamleden echt te leren kennen. Enkel zo kan je kort op de bal spelen en waken over de werksfeer en motivatie. Enthousiaste, gedreven medewerkers brengen ons als bedrijf namelijk het verst.”