Skip to main content

Hasselt – 9 september 2023 – A&M Group, een toonaangevende speler in de Belgische autodealerindustrie, kan met trots aankondigen dat het haar top-3 positie blijft behouden in de Belgische Dealergroep Top 50.

Als de enige lokale speler, A&M Group heeft slechts 33 vestigingen in Vlaanderen waarvan het merendeel in Limburg, zijn we natuurlijk buitengewoon trots om onze toppositie te behouden naast de twee (inter)nationale branchegenoten. We streven bij A&M Group altijd naar excellentie en klanttevredenheid, en deze prestatie weerspiegelt onze voortdurende inzet naar uitmuntendheid in de Belgische autodealerwereld.

Met een indrukwekkend aanbod van 10 automerken verspreid over 57 showrooms, heeft A&M Group haar leiderspositie binnen de top van België verdiend en behouden. Dit succes, gebaseerd op reële verkoopscijfers, is te danken aan onze toegewijde medewerkers die dag in dag uit hard werken om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Zij zorgen er voor dat mobiliteit een persoonlijk karakter krijgt.

Peter Guelinckx, CEO van A&M Group, deelde zijn enthousiasme over deze prestatie en zei:
“Deze plek in de top 3 van de Belgische Dealergroep Top 50 is een eerbetoon aan het harde werk en de toewijding van al onze medewerkers. We hebben ons altijd gericht op het bieden van de beste service en het leveren van hoogwaardige voertuigen aan onze klanten. Deze prestatie is een bewijs van ons voortdurende engagement om te excelleren en te groeien in deze competitieve branche. Om deze leiderspositie als Limburgs bedrijf te behouden naast een grote internationale speler en onze partner d’Ieteren is natuurlijk een mooie erkenning voor onze groep. A&M Group is vastbesloten om haar positie in de Belgische autodealerindustrie te versterken en blijft streven naar groei, innovatie en klanttevredenheid. We kijken er naar uit om onze klanten de best mogelijke service te blijven bieden en ons succesverhaal voort te zetten.”

Einde persbericht

Over A&M Group

Bij A&M Group vindt u heel wat wagens binnen de merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen, BMW, MINI, Jaguar en Land Rover. Een verscheidenheid aan merken en modellen maar zoveel meer dan een sterk staaltje techniek en mechaniek. Ze bewegen ons ook emotioneel. Onze allereerste auto. Een gloednieuwe bedrijfs- of bestelwagen. De eerste gezinswagen mét kinderstoel … Ze kleuren onze herinneringen, vormen mijlpalen in ons leven. A&M Group is prestatiegericht. Professioneel. En mensgedreven. We kiezen resoluut voor een persoonlijke aanpak. Onze contacten zijn nooit zomaar vluchtige momenten. Ze maken deel uit van een mobiliteitsreis waarin we u maximaal ondersteunen. Waarin we met plezier de extra mile voor u afleggen. Dat is hoe wij bij A&M mobiliteit persoonlijk maken.