Skip to main content

Soms is het best lastig om een kwaliteitsoccasiewagen in vertrouwen te kopen. Gelukkig is er het My Way label. Als je keuze valt op een My Way gecertificeerd voertuig, dan koop je een auto met allerlei garanties. Zo kies je bijvoorbeeld voor de SEAT My Way of de SKODA My Way. Hoe zit dat precies met My Way tweedehandswagens, hoe zijn de prijzen en wat is het aanbod bij A&M Group?

Wat is My Way label?

Het My Way label kan je ook wel zien als een kwaliteitslabel. Het is een officieel label voor tweedehandswagens van SEAT, SKODA en Volkswagen. Daarnaast heb je ook de keuze uit een Audi My Way of een Cupra My Way. Koop je een My Way voertuig, dan kies je voor een auto die zorgvuldig is geselecteerd op basis van staat, herkomst en historiek, maar ook eentje met originele documenten en een keurig bijgehouden onderhoudsboekje.

Wat zijn de voordelen van My Way tweedehandswagens?

Valt je keuze op een van de My Way tweedehandswagens? Dan geniet je van een aantal interessante voordelen. A&M Group zet ze voor je uiteen:

  • Je geniet van een garantieprogramma op maat (minimaal 1 jaar).
  • Je bent zeker van een goede onderhoudshistoriek.
  • Je profiteert van grondig nazicht in ons netwerk.
  • Je geniet van 24/24 uur-mobiliteitsgarantie.
  • Je ontvangt een offerte op maat.
  • Niet tevreden? Dan profiteer je van de geld terug-garantie.

Wat zijn de prijzen van My Way tweedehandswagens?

Ben je op zoek naar een betaalbare tweedehands auto? Laat dan je oog vallen op bijvoorbeeld een VW tweedehands My Way of een Audi My Way. Er is meer dan genoeg keuze in de showrooms. Bovendien ontvang je altijd een offerte op maat voor een wagen die je op het oog hebt. My Way tweedehandswagens zijn soms wat duurder dan elders, maar je kan wel altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit. Een constructeur verbindt er namelijk zijn of haar naam aan en de garantie is vaak langer dan bij een gewone garage of dealer.

Wat is het aanbod wagens My Way gecertificeerd?

Het aanbod tweedehands My Way voertuigen is zeer uitgebreid. Laat bijvoorbeeld je oog vallen op een Cupra My Way, een SKODA My Way of een SEAT My Way. Ga je toch liever voor een Audi May Way of een VW tweedehands My Way? Dit kan natuurlijk ook. Neem vooral de tijd in je zoektocht naar een tweedehands voertuig en laat je bijstaan door een ervaren autoverkoper. We vertellen je er graag meer over.

A&M Group: vind een My Way vestiging in jouw regio

Ben je op zoek naar het aanbod My Way tweedehandswagens in jouw woonplaats? A&M Group heeft overal vestigingen en dus is er ongetwijfeld ook eentje dichtbij huis. Wij zijn een officiële My Way dealer en om die reden kan je altijd rekenen op een veelzijdig aanbod wagens voorzien van een My Way label. Dit stelt jou in staat om een betaalbare kwaliteitsauto te kopen bij een betrouwbare autodealer.