Skip to main content

Heb je plannen om een (andere) auto te kopen en gaat je voorkeur uit naar een flexibele financiering wagen? Dan kan je met Autocredit uitstekend uit de voeten. Autocredit is een ballonfinanciering die allerlei voordelen met zich meebrengt. De lening is bovendien volledig af te stemmen conform jouw wensen. Dit maakt Autocredit aantrekkelijk voor een brede doelgroep. Wat houdt deze leenvorm precies in en welke voordelen levert het op? En niet geheel onbelangrijk: wanneer kom je in aanmerking voor Autocredit?

Wat is Autocredit?

Autocredit is een vorm van een ballonfinanciering, een flexibele financieringsvorm, ofwel: een lening op maat. Het staat je zelfs toe om lagere maandbedragen te betalen. Loopt het Autocreditcontract af, dan kies je uit een drietal mogelijkheden: je wordt eigenaar van het voertuig door het betalen van de laatste verhoogde maandaflossing; je ruilt de wagen in voor een andere auto of; je levert het voertuig in zonder verdere verplichtingen. Op die manier wordt de financiering wagen jou een stuk gemakkelijker gemaakt.

Wat zijn de kenmerken van Autocredit?

Autocredit is dus een financiering voor de aankoop van een wagen. Het contract heeft een looptijd van 24 tot 60 maanden. Een voorschot is optioneel bij 48 maanden en minimaal 15 procent op 60 maanden. Bij afloop van het Autocreditcontract is het altijd mogelijk om de wagen weer bij de dealer of verdeler in te leveren. Daarnaast ben je gewoon zelf de eigenaar van het voertuig. Kortom: deze aantrekkelijke formule combineert financiering en koopoptie inclusief een gegarandeerde overnamewaarde na einde van het contract.

Financiering wagen: welke voordelen biedt het?

Autocredit brengt diverse voordelen met zich mee. A&M Group zet ze graag voor je uiteen:

  • Je profiteert van lagere maandelijkse afbetalingen, want je betaalt alleen voor het effectief gebruik van de auto.
  • Er zijn een drietal keuzemogelijkheden na einde van het contract.
  • Je bent verzekerd van een gegarandeerd overnamebedrag, want dit leg je vast bij aangaan van de financiering. Verrassingen zijn dus uitgesloten.

Wil je een wagen kopen, maar het liefst wel met de nodige garanties en zekerheden? Dan is Autocredit beslist iets voor jou!

Wie komt er in aanmerking voor Autocredit?

Wil je de financiering wagen vormgeven door middel van Autocredit? Dan is het prettig om te weten of je in aanmerking komt voor deze vorm van ballonfinanciering Wat zijn bijvoorbeeld de voorwaarden en hoe weet je zeker dat je een bepaald voertuig kan aanschaffen?

Het individuele inkomen of gezinsinkomen speelt een belangrijke rol. Het is daarom altijd verstandig om met een van onze experts in gesprek te gaan. Op die manier voorkom je eventuele teleurstellingen. Bespreek je wensen of plannen met een adviseur van A&M Group. Op die manier kom je er snel genoeg achter of dit financieringsproduct bij je past en of je aan je betalingsverplichtingen kan voldoen. Let op: geld lenen kost ook geld en dus betaal je ook bij Autocredit rente.

Wil je financiële zekerheid? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan om te ontdekken of je in aanmerking komt voor Autocredit.

Regel de aankoop en financiering wagen bij A&M Group

Heb je een bepaalde wagen op het oog en ga je graag met ons in gesprek om de mogelijkheden te bespreken? A&M Group biedt altijd perfecte ondersteuning als het aankomt op financiering wagen. Bovendien bieden wij je te allen tijde de mogelijkheid om een proefrit te maken zodat je zeker weet of het desbetreffende voertuig de moeite waard is. Dit maakt het aantrekkelijk om bij ons de aankoop en financiering van je wagen te regelen.

Wanneer zien we jou verschijnen in een van onze showrooms om Autocredit in gang te zetten? Bel of mail ons direct voor het inplannen van een afspraak!