Het zijn STOCKDAYS bij A&M. Geniet tot 30 juni van kortingen tot € 18.000 op meer dan 350 nieuwe- en tweedehandswagens in stock.

Bekijk ons aanbod stockwagensOntdek onze acties

Nieuwe wagens in voorraad

Speciaal voor de StockDays heeft A&M een selectie van meer dan 350 wagens samengesteld die tijdelijk genieten van uitzonderlijke voorwaarden. Maak een keuze tussen uw favoriete automerk of model en geniet van kortingen tot € 18.000.

Het beste deel? Al deze wagens zijn onmiddellijk leverbaar, dus u rijdt ermee rond in een mum van tijd.

  • Ruime keuze uit meer dan 350 wagens
  • Kortingen tot € 18.000
  • Onmiddellijk leverbaar
Bekijk ons StockDays aanbod

Ga voor elektrisch

Bij A&M vindt u een ruim aanbod aan elektrische wagens terug, zowel nieuw als tweedehands. Zo kan u bij ons terecht voor een luxueuze, sportieve of gezinswagen. Ook hier hebben wij voor de StockDays speciale voorwaarden samengesteld.

Zowel particulieren als VZW’s hebben recht op een premie van maximum € 5.000 van de Vlaamse overheid, bij aankoop van een nieuwe 100% elektrische wagen met een maximumprijs van € 40.000.

Daarnaast biedt A&M tijdelijk een korting van € 3.000 bij aankoop van een tweedehands elektrische wagen.

Wagens met € 5.000 overheidspremieWagens met € 3.000 A&M-korting

Niet zeker of elektrisch rijden voor u is?

Geen zorgen, wij nemen al uw twijfels weg. Deze argumenten helpen u alvast op weg:

Hoge actieradius

Zorgen maken over het rijbereik van een e-wagen, dat is verleden tijd. Ons elektrisch aanbod kan tot wel +600 km aan voor al uw lange afstanden.

Snelle oplaadtijd

Uw wagen opladen gebeurt in minder dan 30 minuten. Het grote netwerk aan laadmogelijkheden zorgt ervoor dat je in no-time kan snelladen tot 80%.

Fiscaal voordeel

Kies voor future-proof rijden, zodat je tot 2026 kan genieten van 100% fiscale aftrekbaarheid. Onze CO2-neutrale voertuigen zijn optimaal als jouw bedrijfswagen.

Summer-proof aanbod voor fietsliefhebbers

Met de zomer voor de deur heeft A&M het perfecte aanbod om uw vakantie nóg beter te maken. Tijdens de StockDays krijgt u bij aankoop van selectie modellen uit voorraad een GRATIS fietsendrager cadeau twv € 399!

Of u nu een avontuurlijke mountainbiker bent of graag een rustige fietstocht maakt met het gezin, met onze hoogwaardige fietsendragers bent u klaar voor elke trip. Grijp deze kans om uw nieuwe auto volledig uitgerust en zomerklaar mee naar huis te nemen.

Wagens met gratis fietsendrager

Kom langs in één van onze showrooms

Maak een afspraak

Over ons

Meer info

Actievoorwaarden

De A&M StockDays lopen van 27/05/2024 tot 30/06/2024. Het aanbod en de A&M korting is enkel geldig voor particulieren en zelfstandige ondernemers bij aankoop van een nieuwe of tweedehandswagen uit onze selectie. In de nettoprijs zitten alle kortingen reeds vervat, ook de kortingen van de invoerders. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en vergissingen.

Verdere info en voorwaarden in onze concessies.