Mobiliteit persoonlijk maken.

A&M Group wil uw favoriete automobielgroep zijn én … blijven. Daarom maken we mobiliteit persoonlijk. Leggen we met plezier de extra mile voor u af. Professioneel. Prestatiegericht. Mensgedreven. Zo verandert mobiliteit in e-mobility. Met de e van eerlijkheid, enthousiasme, engagement, ecologie, expertise, evolutie. Maar vooral de e van emotie.

 

Op vakantie met een minibus

Geniet deze zomervakantie met een ruime familiewagen! Je kan een minibus huren om van je verlof van begin tot einde een plezier te maken. Onze kampeerwagens tellen we nu 6+1 dagen gratis!

Onze merken

Eén groep,
de beste merken

De maximale tevredenheid van onze klanten moet leiden tot een levenslang vertrouwen en evidente verbondenheid met onze onderneming, en dit voor het volledige aanbod. Voor alle automerken in ons assortiment, over alle vestigingen heen.

Onze occasiemerken

Tweedehands
wagens

Naast onze gekende automerken bieden we een groot deel jonge tweedehandswagens aan. Een tweedehandswagen koopt u met een gerust hart. Dat garanderen we u, want al onze used cars hebben een grondige controle doorstaan. U bent er dus zeker van dat uw wagen rijklaar is.

Uw automobielgroep

Voor elke klant wil A&M Group de preferentiële partner zijn in de zoektocht naar een wagen en in de brede dienstverlening die autogebruikers nodig hebben. A&M Group wil beschouwd worden als de ‘best of class’: de meest professionele aanbieder in de sector. De maximale tevredenheid van onze klanten moet leiden tot een levenslang vertrouwen en evidente verbondenheid met onze onderneming, en dit voor het volledige aanbod.

Onze missie

Onze diensten

A&M Group is de grootste automobielgroep van Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen, BMW, MINI, Jaguar, Land Rover, Audi Approved Plus en My Way. Zowel de verkoop als het onderhoud van deze merken behoren tot onze specialiteiten. Van herstelling tot onderhoud, u kan op één van onze vele vestigingen terecht voor een professionele service.

Bekijk alle diensten

Onderhoud & Herstelling

Maak een afspraak

Schadeherstel

Contacteer ons over uw carrosserieschade

Bandenpunt

Bezoek onze bandencentrales

Pechverhelping

Contacteer ons 24/7 bij panne

Verhuur

Ontdek onze beschikbare huurwagens

Fleet

Maak een afspraak met onze B2B Mobility Partners

Maak een afspraak

Maak een afspraak in onze showroom of plan een live video call in. Onze adviseur overloopt samen met u onze wagens, uw gewenste configuratie en leasing- en/of financieringformules.

Maak een afspraak

Vind een dealer

Vind een concessie in uw buurt voor uw showroombezoek, een herstelling, uw onderhoud of een andere service.

Toon dealers