Skip to main content

Een nieuwe Audi voor 288 euro per maand? Inge kon haar ogen niet geloven. Ze stapte binnen met een oude Audi, waar de komende maanden en jaren toch al wat kosten aan zouden komen. Een verouderd model wat betekent: een hoger verbruik, slechter voor het milieu en oude multimedia.

We konden haar een mooie overnameprijs geven die ze kon gebruiken als voorschot. Inge ging voor een gloednieuwe Audi Q2. Ze ruilde haar oude in voor een nieuwe, voor slechts 288 euro per maand.

Totale gemoedsrust

Bovendien boden we Inge een totale gemoedsrust aan via weCare, een voordelig onderhoudscontract voor haar wagen. Onaangename verrassingen op haar onderhouds- of reparatiefacturen zal ze nu kunnen voorkomen.

Wij bieden garantie dat haar voertuig technisch altijd in perfecte staat zal zijn. Wat te doen bij een auto ongeval of diefstal? De pechbijstand dekt de gevallen die niet onder de mobiliteitsgarantie vallen zoals ongeval, diefstal, poging tot diefstal en vandalisme. En dit alles kwam op slechts 34,69 euro per maand.

Wat zijn de voordelen van een overname?

  • Geen bijkomende kosten aan haar huidige wagen
  • Geen tijdrovend verkoopproces voor haar huidige wagen
  • Voor 288 euro per maand een nieuwe wagen
  • Een nieuwe wagen met 3 jaar garantie & onderhoud
  • Stap naar een kleinere ecologische voetafdruk
  • Een nieuwe, veilige wagen die technisch altijd in perfecte staat zal zijn

Nieuwsgierig naar wat uw huidige wagen nog waard is?

Laat net zoals Inge de waarde van uw wagen bepalen door één van onze experts. Combineer deze waardebepaling met onze stockdeals en rij binnenkort met uw nieuwe wagen aan een zeer lage maandprijs.

Online schatting van uw wagen

De waarde van uw auto kunt u ook eenvoudig via onze online waardebepaling berekenen. Volg de korte stappen van onze Selfcheck tool. Binnen de 3 dagen ontvangt u van ons een realistische indicatie van de waarde van uw wagen.

Opgelet! De waarde uit de online waardebepaling is slechts een indicatie van wat uw auto echt waard is. De definitieve waarde kan slechts worden bepaald tijdens een fysieke waardebepaling door één van onze experts.