Carrosserie

Carrosserieschade aan uw wagen? Ga snel langs bij uw vertrouwde garage voor een schadeopmeting.

A&M Group is de preferente partner voor alle herstellingen aan de carrosserie van personenwagens en lichte vrachtwagens.

Met uitsluitend gebruik van originele onderdelen en een doorgedreven vakkennis streven wij naar de hoogste klanttevredenheid. U als klant maximaal ontzorgen van de aangifte tot de herstelling, dat is onze missie.

Lees verder

Koetswerkherstellingen

Na een ongeval wilt u dat uw voertuig snel hersteld wordt, zonder dat het ook maar iets van zijn kwaliteit verliest, en liefst zo dicht mogelijk in de buurt. U kan bij heel wat concessies uw schade laten opmeten.

Ontdek WONDERCAR

Complete service

Wij geven u daarom een complete koetswerkservice die aan de strengste normen voldoet. Als erkende hersteller bij alle belangrijke verzekeringsmaatschappijen kunnen wij u de volgende interessante voordelen aanbieden:

Offerte

U ontvangt een duidelijke offerte, precies en gedigitaliseerd.

Vakmanschap

Uw voertuig wordt enkel hersteld met originele stukken door gespecialiseerde techniekers.

Gratis vervangwagen

U krijgt een gratis vervangwagen tijdens de hele herstellingsduur.

Zonder aanrekening

Wij nemen uw voertuig zonder aanrekening van kosten over als de maatschappij de herstelling voor haar rekening neemt.

Buiten deze voordelen kan u rekenen op een professionele en klantvriendelijke begeleiding van de aangifte tot de herstelling van uw voertuig. Wij helpen u zeer graag met alle vragen betreffende koetswerkherstellingen bij uw vertrouwde dealer.

Maak een afspraak

Onze kwaliteitslabels

Kwaliteit van een herstelling is de meest belangrijke pijler naar een optimale klanttevredenheid. Om dit aan u als klant te garanderen, zijn al onze sites houder van het kwaliteitslabel Eurogarant of Avicar Plus. Door middel van doorgedreven audits zorgen zij ervoor dat de autoschadeherstelbedrijven onder hun label tot de absolute top behoren in België.

Wij staan klaar voor al uw carrosserieherstellingen

Carrosserie service omvat veel meer dan uitsluitend het herstellen van uw wagen na een spijtig ongeval. Het aanbod van herstellingsprogramma’s zorgt ervoor dat uw voertuig steeds in optimale conditie blijft.

Om deze repair-technieken aan de hoogste kwaliteitsstandaard met de meest vooruitstrevende technologie uit te voeren, zijn wij een samenwerking met WONDERCAR opgestart. Hierdoor kunnen wij uw wagen steeds herstellen aan transparante tarieven en met een snelle hersteltermijn. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen in een van onze WONDERCAR-sites.

Wanneer WONDERCAR contacteren?

1

Verkoop occasie

Verkoopt u uw wagen? Zorg dat hij in perfecte staat is. Zo verkoopt u hem makkelijker.
2

Gepassioneerd

Rijdt u graag met een wagen die pico bello in orde is? Wij zorgen voor een onberispelijke carrosserie.
3

Einde leasing

Lever uw leasewagen in in de staat zoals u hem ontving.
4

Een ongeval gehad?

Of het nu om kleine of grote schade gaat, of u nu verzekerd bent of niet, neem contact op met WONDERCAR om uw wagen te herstellen.
5

Nieuwe bestuurder

WONDERCAR zorgt ervoor dat de volgende bestuurder met een nette wagen vertrekt.

Voor elk schadegeval een herstellingsprogramma

Smart Repair

Smart Repair is de verzamelnaam voor al onze snelle hersteltechnieken voor:
• de carrosserie van een wagen
• de velgen
• de ramen
• sommige interieurelementen (leder, stof, kunstleder, plastic)

Smart Repair herstellingen gebeuren steeds zonder de vervanging of demontage van onderdelen. Daardoor kunnen we zeer korte, gestandaardiseerde hersteltermijnen garanderen. Bij dit type herstellingen hanteren we technieken mét en zonder het gebruik van lak.

Day Repair

Als een traditionele carrossier drie dagen nodig heeft voor een herstelling, met of zonder vervanging van onderdelen, dan kan WONDERCAR hetzelfde werk in sommige gevallen binnen één dag doen.

Wij passen Smart Repair technieken toe op grotere schade, om zo de kosten en de hersteltermijn te drukken. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met de nieuwste technologie en onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om mee te zijn met de recentste technologische innovaties.

Total Repair

Een crash? Dan zijn er wisselstukken nodig om uw wagen te herstellen. WONDERCAR herstelt alle merken met originele stukken, tegen de vastgelegde prijs en binnen de afgesproken timing. Zonder verrassingen. En omdat onze specialisten werken met de beste materialen blijft uw originele constructeursgarantie gewoon gelden.

U heeft een aanrijding gehad?

Volg deze 6 stappen.

Maak een afspraak
1

Blijf kalm en help eventuele gewonden

Breng uzelf en andere passagiers in veiligheid. In geval van nood, bel 112.
2

Aanrijdingsformulier

Vul altijd het Europees Aanrijdingsformulier correct en volledig in en stuur het dan naar uw verzekeraar. Neem ook zelf wat foto’s van het ongeval en de locatie om discussies nadien te vermijden.
3

Vraag bijstand indien nodig

Vraag altijd bijstand van de politie wanneer er gewonden zijn, bij discussie omstandigheden, bij vluchtmisdrijf of wanneer de tegenpartij onder invloed is. Vraag ook steeds een kopie of het nummer van het proces-verbaal aan de politie.
4

Pechverhelping?

Is uw wagen immobiel? Bel uw verzekeringsmaatschappij of uw pechverhelping en laat uw wagen afslepen naar uw vertrouwde concessie/hersteller. Op deze wijze bent u zeker dat uw wagen uitsluitend met originele onderdelen en volgens de richtlijnen van de constructeur zal hersteld worden.
5

Contacteer ons

Neem contact op met uw hersteller die u zal bijstaan om het dossier te behandelen met uw makelaar of verzekeraar. Is uw wagen nog mobiel? Ga dan alvast langs bij uw vertrouwde concessie voor een schade opmeting zodat een herstelling snel kan volgen.
6

Laat uw wagen herstellen

Laat uw wagen steeds herstellen in uw vertrouwde garage. Geef dit ook aan op het aanrijdingsformulier.